English
Deutsch

Aktivnosti pri nas

Aktivnosti v vseh letnih časih

Odlične možnosti za kolesarjenje po več kot 10 označenih poteh za kolesarje, tako po dolini, kot v višje ležečih predelih. Pri nas dobite vodnike v več jezikih. Za družine z majhnimi otroki je zelo primerna in varna nova kolesarska steza dolga okoli 15 km. Brezplačen najem koles za goste apartmajev Mavrica Bohinj!

Pohodništvo je zelo priljubljena aktivnost in naši apartmaji so pravo izhodišče za krajše in daljše pohode, pri izbiri poti pa vam radi svetujemo ali pa tudi vodimo.

Kakovost vode v Bohinjskem jezeru (uvreščeno v najvišji razred kakovosti, zadnji podatki za 2011) in v Savi Bohinjki poskrbi za pravi raj za ribiče. Za naše goste organiziramo adrenalinsko soteskanje (canjoning). V primeru slabšega vremena se lahko zatečete v Vodni park Bohinj, kjer so na voljo bazeni, savne, fitnes in masaže.

Za smučanje na Voglu (kmalu tudi na novem smučišču 2864), Soriški planini, Pokljuki in Senožetih je naša lokacija hiše ugodna, saj so vsa smučišča enako blizu. Rezervirajte in si priskrbite popust za smučarske vozovnice! Pozimi so urejene tekaške proge tako v dolini, biatlon center Pokljuka pa vedno čaka rekreativce in je oddaljen 25 km.

Sankanje z Vogarja v dolžini 5 km (organizirano je tudi nočno) pusti nepozaben spomin. Pri nas si brezplačno izposodite sanke.

Oblilica vodnih in drugih športov v Bohinju: jadralno padalstvo, plezanje, jahanje, adrenalinski park, plavanje, jadranje, rafting, važnja s kanuji, tenis, odbojka na mivki, paintball, zunanji fitnes (v neposredni bližini in z razgledom) ...

Kontakt

Apartmaji Mavrica
Cvetka in Edi Arh
Stara Fužina 251

4265 Bohinjsko jezero

tel.št.: 04 574 6555
gsm: 041 672 774

e-mail: info@mavrica.com