English
Deutsch

Apartmaji Mavrica - Bohinj

Z Mavrice se vidi jezero, Triglav in drugi vrhovi Julijskih Alp. V hiši so apartmaji za 4 in 6 oseb z dvema spalnicama, opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico s straniščem in tušem. Vsi apartmaji imajo velik balkon z nemotenim pogledom na naravo Triglavskega narodnega parka. Opremljeni so s televizijo, sefom, v vsakem pa omogočamo tudi Wifi. Apartmaji so v različnih barvah; od tod hiši ime Mavrica. Smo ljubitelji narave. Oprema apartmajev je iz masivnega lesa, po tleh ni tapeciranih talnih oblog, zato so apartmaji prava izbira tudi za alergike.

Klubski prostor v pritličju hiše je primeren za druženje tudi večjih skupin, saj ima 40 sedežev. Tu lahko skupaj posedite, igrate družabne igre... V klubskem prostoru je glasbeni stolp, televizor, računalnik z internetno povezavo, namizni nogomet in odprt kamin.

V hladnih zimskih dneh se po smučanju prileže sprostitev v naši finski ali infra rdeči savni. Pustite se začarati svetlobni terapiji in se sprostite v kotičku za počitek.

Naši gostje lahko uporabljate tudi zasebni piknik prostor za male zabave, v hiši pa imamo tudi namizni tenis in v toplejših mesecih trampolin za mlade in mlade po srcu.

S kolesom po Bohinju je posebno doživetje. Naši gosti imajo možnost brezplačnega najema koles!
Kolesarjenje v Bohinju
Tisti, ki radi zgodaj vstajate, lahko v poletnih mesecih doživite tak prečudovit pogled na jezero.
Bohinjsko jezero zjutraj
Pred hišo lahko varno parkirate.
Mavrica z dvorišča

Kontakt

Apartmaji Mavrica
Cvetka in Edi Arh
Stara Fužina 251

4265 Bohinjsko jezero

tel.št.: 04 574 6555
gsm: 041 672 774

e-mail: info@mavrica.com