Apartmaji

  • Zbudite se z razgledom

  • Apartmaji so v triglavkem narodnem parku

  • Družinam prijazno

  • Športne aktivnosti za vse okuse

  • Fitnes soba in kotiček za savnanje

  • Odlično izhodišče za odkrivanje okolice

V hiši so apartmaji za 4 in 6 oseb z dvema ločenima spalnicama (posteljnina in brisače so v apartmaju vključene), opremljeno kuhinjsko nišo (kuhinjske krpe), kopalnico s tušem in straniščem ter velik balkon z nemotenim pogledom na Triglavski narodni park. Vsak apartma je opremljen s televizijo, sefom, povsod pa je na voljo tudi brezplačen Wi-Fi.

V hiši je klubski prostor s knjižnim kotičkom, televizijo, računalniškim kotičkom, namiznim nogometom in odprtim kaminom. Gostom je na voljo tudi prostor za piknike, trampolin, namizni tenis, savna in fitnes.

Okolica

Nahajamo se 10 minut hoje od jezera, v središču Stare Fužine pa se so trgovine in restavracije. V neposredni bližini je zunanji fitnes in otroška igrala, prav tako pa tudi kolesarska steza in pohodniške poti.

Športne aktivnosti

Za lep izlet in razgled ni potrebno daleč. Prijetni kotički v dolini, hribih in gorah so primerni za vse vrste pohodnikov in kolesarjev. Vaš apartma je odlično izhodišče za krajše in daljše izlete po Bohinju, pri izbiri poti in športnih aktivnosti pa vam radi svetujemo.

Smučanje je mogoče na Voglu, Soriški planini, Pokljuki in Senožetih. Pozimi so tekaške proge urejene tudi v dolini, biatlon center Pokljuka pa vedno čaka rekreativce in je oddaljen 25 km.

Obilica vodnih športov v Bohinju vas bo nadušila: plavanje, rafting in drugi spusti s čolni po reki Savi, vožnja s kanuji, supom in še kaj bi se našlo. Ob jezeru so tri izposojevalnice čolnov.

Bohinj je pravi raj tudi za ribiče, na reki Savi in Mostnici je dovoljeno izključno muharjenje, na jezeru pa vijačenje, muharjenje in beličarjenje. V jesenskem času se pri nas odvija Festival muharjenja.

Druge aktivnosti, ki jih je vredno poskusiti: jadralno padalstvo, plezanje in šola plezanja, velika izbira različnih jahalnih tur, adrenalinski park, odbojka na mivki, painball, zunanji fitness ipd.

Mavrica apartmaji Bohinj
Stara Fužina 251, 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija
Telefon: +386 (0) 45746555
E-pošta: [email protected]