Apartmaji

V hiši so apartmaji za 4 in 6 oseb z dvema ločenima spalnicama (posteljnina in brisače vključene), opremljeno kuhinjsko nišo (kuhinjske krpe), kopalnico s tušem in toaleto in velik balkon z nemotenim pogledom na okolico. Vsak apartma je opremljen s televizijo, sefom, povsod pa je omogočen tudi Wifi.

V hiši je klubski prostor s knjižnim kotičkom, TV, računalniškim kotičkom, namiznim nogometom in odprtim kaminom. Gostom je na voljo tudi prostor za piknike, trampolin, namizni tenis, savna in fitnes.

Okolica

 

Nahajamo se 10 min hoje od jezera, v središču Stare Fužine pa se nahajajo trgovine in restavracije. Blizu je zunanji fitnes in otroška igrala, prav tako pa tudi kolesarska steza in pohodniške poti.

Športne aktivnosti

 

Za lep izlet in razgled ni potrebno daleč. Prijetni kotički v dolini, hribih in gorah so primerni za vse vrste pohodnikov in kolesarjev. Naši apartmaji so odlično izhodišče za krajše in daljše izlete po Bohinju, pri izbiri poti in športnih aktivnosti pa vam radi svetujemo.

Smučanje je mogoče na Voglu, Soriški planini, Pokljuki in Senožetih. Pozimi so urejene tekaške proge tudi v dolini, biatlon center Pokljuka pa vedno čaka rekreativce in je oddaljen 25 km.

Obilica vodnih športov v Bohinju: plavanje, rafting in drugi spusti s čolni po reki Savi, vožnja s kanuji, s supom in podobno. Ob jezeru so tri izposojevalnice čolnov.

Bohinj je pravi raj tudi za ribiče, na reku Savi in Mostnici je dovoljeno izključno muharjenje, na jezeru pa vijačenje, muharjenje in beličarjenje. V jesenskem času se pri nas odvija Festival muharjenja.

Druge aktivnosti: jadralno padalstvo, plezanje in šola plezanja, velika izbira različnih jahalnih tur, adrenalinski park, odbojka na mivki, painball, zunanji fitness ipd.

Mavrica apartmaji Bohinj
Stara Fužina 251, 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija
Telefon: +386 (0) 45746555
E-pošta: info@mavrica.com